Elephant & Mouse Foundation logo

Totaal donaties via YouBeDo.com

€ 29.51

4 donateurs

Elephant & Mouse Foundation

Als Elephant&Mouse Foundation vinden we dat je elkaar moet helpen. 
Zeker als het om kinderen gaat.Daarom helpen wij Lokale helden die zich in hun eigen land met weinig middelen het lot van hun jongere generatie aantrekt. Omdat zij de Passie, Ideeen en de Liefde hebben om de situaties van die kinderen en jongeren te verbeteren, verdienen zij onze financiele hulp.
 
Welke projecten:
 
Zoals een naschoolse opvang, opgezet door een Peruaans echtpaar, dat zich al jaren lang inzet voor de arme inheemse kinderen in hun dorp.
Zij hebben een plek gecreeerd waar de kinderen hun huiswerk maken, , (educatieve) spelletjes doen en sociale en psychische hulp  krijgen. Het is een belangrijke ontmoetingsplaats voor ongeveer 80 kinderen uit de omgeving die thuis niet de ruimte, rust en middelen hebben.
 
Of neem Tino uit Guatemala, die zijn jeugd doorbracht in de Jungle tijdens de burgeroorlog,waar hij radioverslaggever werd en zijn hele leven al vecht voor de rechten van de Maya\'s. Nu zet hij zich al jaren in om voornamelijk jongeren op te leiden tot educatieve programmamakers voor maya Radiostations.

Wat doen wij:

Ons aandeel in het project is dat we zorgen dat de kinderen elke dag een maaltijd kunnen krijgen.
Dit kan voor 14 euro per dag. Ook willen we zorgen voor een maandelijkse bijdrage aan de bibliotheekkosten van het project.
 
Behalve financiele hulp bieden helpen we mee de situatie van de moeders te verbeteren. Behalve dat ook zij van de faciliteiten op het project gebruik kunnen maken, gaan zij het eten koken voor de kinderen en maken zij voor ons produkten van eigen schapenwol die wij van hun gaan inkopen en weer verkopen.

Tino ondersteunen we met een bijdrage in de vorm van een salaris omdat wat hij doet onbetaald is en alleen kan doorgaan als hij geen zorg heeft over het onderhouden van zijn familie. Geld is nodig voor de verdere bouw van een eigen opleidingscentrum.

Nieuwsgierig geworden?

The Elephant&Mouse doen meer, ga naar onze website en help mee! www.elephantmouse.org

Website: http://www.theelephantmousefoundation.org/