Hope Project India logo

Totaal donaties via YouBeDo.com

€ 52.16

8 donateurs

Hope Project India

Wij als stichting Hope Project India werken samen met de Agnes Kunze Society (AKS) in Dehradun noord India. Deze society heeft in de sloppenwijk Restcamp een school waar 200 kinderen gratis dag onderwijs kunnen volgen. Naast scholing krijgen de kinderen medische zorg en een warme maaltijd per dag. In de middaguren komen jonge vrouwen en moeders uit de sloppenwijk naar de school en volgen lessen in rekenen,schrijven, taal, hygiëne, kinderverzorging, gezonde voeding enzovoorts. Voor de kinderen die moeten werken of bedelen om in leven te blijven is er avond onderwijs en ook zij krijgen een warme maaltijd en indien nodig medische hulp.

Dan zijn er ook  de kinderen die kansloos zijn. Zij hebben geen kans tot een beetje scholing en ’n fatsoenlijke warme  maaltijd per dag. De droom van de oprichtster van de AKS is om voor deze kinderen een kindertehuis te bouwen en deze droom zijn wij nu aan het proberen te verwezenlijken.

Wij als Stichting Hope Project zijn nu bezig met het geld inzamelen voor de bouw en totale inrichting van een kindertehuis voor 120 kansarme kinderen. Het benodigde gelden voor de 3 gebouwen zijn reeds binnen en het eerste gebouw is reeds klaar en hier wonen reeds 20kinderen. De 2 andere gebouwen zullen eind dit jaar klaar komen. Wij zamelen nu geld in voor de totale inrichting binnen en buiten te weten binnen:  bedden, beddengoed, matrassen, kasten, stoelen, tafels, complete keuken voor het bereiden van dagelijks 120maaltijden, keukengerei  en buiten: bestrating, speelveld, tuininrichting, enz.. Verder moeten alle kinderen bij binnenkomst van top tot teen gekleed worden. De totale kosten voor de complete inrichting inclusief de eerste kleding, bedragen €80.000,--. Op dit moment hebben wij hiervoor iets meer dan €40.000,-- ingezameld. Wij moeten dus voor de gehele huisvesting nogmaals  ± €40.000,-- inzamelen. Verder is het belangrijk te weten dat alle ingezamelde gelden voor 100% worden overgemaakt naar India en is onze stichting door de fiscus als ANBi erkend.      

Met Uw hulp geeft U de kinderen, die geen kans hebben op een fatsoenlijk leven, een dak boven hun hoofd, liefdevolle verzorging, scholing en voeding. Zij krijgen dan, met Uw hulp, een kind waardig bestaan. Dank U voor Uw hulp.

Website: http://www.hope-project-india.nl