Karunia logo

Totaal donaties via YouBeDo.com

€ 78.49

8 donateurs

Karunia

Stop Malaria, steun Stichting Karunia !

Binnen Indonesië zijn de eilanden Bali en Java " Malaria-vrij ", maar als je de Oostelijke Kleine Sunda-eilanden bekijkt, is hier Malaria nog een veel voorkomende en ook dodelijke ziekte.

 

Ons Klamboeproject bestaat uit :
•    Informatie over Malaria.
•    Inwoners motiveren om sneller naar het Gezondheidscentrum te gaan voor Malariacontrole en Medicatie.
•    Informatie over de broedplaatsen van de muggenlarve.
•    Inwoners motiveren om hun leefomgeving mugvrij houden.
•    Voorbeeld bevestiging Klamboe in thuissituatie.
•    Uitdelen Klamboes met handtekeningenlijst voor ontvangst.
•    Controleren van de bevestiging van de Klamboes in de huizen.


Eind 2010 is ons project gestart aan de zuidkust van het eiland Flores in het plaatsje Wae Lengga. Inmiddels hebben we ook de plaatsjes Nanga Rawa, Muting, Pupung, Watukodi, Purang Mese, Nanga Lanang & Desa Bea Ngencung bereikt.
 
En .... wij willen doorgaan !!!
Ook de plaats Pota aan de noordkust willen we van klamboes voorzien.

Stichting Karunia, een particulier initiatief, is in Januari 2009 opgericht. Wij voelen ons verbonden met de bevolking op de oostelijke kleine sunda-eilanden, de eilanden Flores en Sumba in het bijzonder. (* Karunia betekent " Gift, Gave, Gunst" in het Indonesisch). Onze Doelstelling is : Sociale, Culturele & Maatschappelijke Projecten te ondersteunen in Indonesië, in het bijzonder op de eilanden Flores & Sumba. Kleinschalig & zonder winstoogmerk. We hopen dat wij ook in 2013 op uw financiële steun mogen rekenen. Elke euro is welkom en werd in 2012 voor 94,5 % & in 2011 voor 97.8 % aan de projecten besteedt. Steun ons werk door een bedrag(je) over te maken op : ABNAMRO NL76ABNA0529635682 ter attentie van Stichting Karunia, Amsterdam.
 

Website: http://www.stichtingkarunia.nl