Kinderhulp Bodhgaya logo

Totaal donaties via YouBeDo.com

€ 94.26

9 donateurs

Kinderhulp Bodhgaya

IN ACTIE VOOR STICHTING KINDERHULP BODHGAYA - Uw hulp, hun toekomst.

Wat geeft meer voldoening dan kinderen in de bloei van hun leven dàt te geven waar ze recht op hebben: een warm thuis, medische zorg, onderwijs, een vakopleiding en bovenal liefde en bescherming? De kastelozen wezen en verlaten kinderen in en rondom het Boeddhistisch bedevaartsoord Bodhgaya in Indiaas meest arme deelstaat Bihar, stellen deze vraag aan u.
Deze kinderen van de straat, de meest kwetsbaren in de samenleving, hebben ook recht op een menswaardig bestaan.

Genoodzaakt hun dagen door te brengen op de vuilnisbelt voor iets eetbaars, slapen op een stuk karton of in een portiek op straat, getergd door mishandeling, vernederd door seksueel misbruik, vernietiging van het laatste sprankje trots bedelen ze voor hun een dagelijks bestaan. Stichting Kinderhulp Bodhgaya vraagt om een maatschappelijk gebaar voor deze kastelozen wezen en verlaten kinderen. Uw hulp, hun toekomst.

Bodhgaya is de plaats waar de Boeddha de verlichting bereikte en zijn boodschap van vrede, geluk en mededogen voor de wereld verkondigde. Na al die tijd lijkt deze boodschap ook voor de kasteloze wezen en verlaten kinderen uit dit gebied te gelden.
De mensen achter Stichting Kinderhulp Bodhgaya hebben de handen uit de mouwen gestoken. Met hulp van NOVIB, NCDO, Wilde Ganzen, vrienden en donateurs, gesteund door bedrijven en instellingen is er een kinderhuiscomplex gebouwd. Het heeft, in overeenstemming met de plaatselijke cultuur, de naam gekregen “Lord Buddha Home for Children”. Het biedt de kaseloze wezen en verlaten kinderen in en rondom Bodhgaya een warm thuis, medische zorg, onderwijs en een vakopleiding. De onderwijsvoorzieningen, vakopleidingen, medische en sociale centra van dit kinderhuiscomplex zijn ook toegankelijk zijn voor kinderen en volwassenen uit de dorpjes gelegen rondom het kinderhuiscomplex.. Stichting Kinderhulp Bodhgaya levert daarmee een constructieve en duurzame bijdrage aan de plaatselijke gemeenschap!
 
Uw hulp is hun toekomst. Open uw ogen en  uw hart en help mee aan de verdere realisering van het kinderhuiscomplex.

Stichting Kinderhulp Bodhgaya is ingeschreven bij de KvK en is aangemerkt als ANBI.
Dit betekent dat giften aan Stichting Kinderhulp Bodhgaya aftrekbaar zijn voor de belastingen.

Website: http://www.kinderhulpbodhgaya.helpt.nl