Pure! For Kids logo

Totaal donaties via YouBeDo.com

€ 29.48

7 donateurs

Pure! For Kids

Samen werken aan een betere toekomst!

PURE! is een vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor kleinschalige projecten in Cambodja. PURE! organiseert vrijwilligersreizen met als doel onze projecten fysiek en financieel te ondersteunen. De inzet van vrijwilligers en het sponsorgeld komt ten goede aan de kinderen in Cambodja.

Doelstelling

De missie van PURE! is het inspireren van jongeren om zich in te zetten voor een positievere wereld en het creëren van bewustzijn onder jongeren in Nederland. Samen helpen en samen werken aan een betere toekomst voor de kinderen in Cambodja.

PURE! helpt kinderen in Cambodja door een positieve instelling. PURE! doet dit door de kleinschalige projecten in Cambodja financieel en fysiek te ondersteunen. De projecten waarmee PURE! samenwerkt in Cambodja ondersteunen deze gedachte. Door als vrijwilliger voor PURE! naar Cambodja te reizen of door een financiële bijdrage te leveren, zal je zien dat ook jij een verschil kunt maken.

Wil je meer weten?

Voor meer informatie omtrent onze projecten en om ons te komen helpen in Cambodja als vrijwilliger verwijs ik je naar onze website www.pureforkids.org.

Bedankt voor je steun! HET PURE! TEAM

 

Website: http://www.pureforkids.org