Oral Health Foundation Rwanda logo

Totaal donaties via YouBeDo.com

€ 95.40

4 donateurs

Oral Health Foundation Rwanda

\"\\"\\\\"\\\\"\\"\"Meer dan 50 procent van de Rwandezen heeft kiespijn. Maar een tandarts is er voor de meesten in de verste verte niet. Uit liefde voor het prachtige Rwanda en zijn bevolking is de Oral Health Foundation Rwanda (OHFR) opgericht. Het doel is het opzetten van een tandheelkundige kliniek in het plaatsje Remera-Rukoma en het opleiden van lokale tandartsen.

‘Er moet eerst een tandheelkundige kliniek komen’

Dag en nacht kiespijn hebben, maar niet naar de tandarts kunnen. Zou u er aan moeten denken? In Rwanda leven drie miljoen kinderen elke dag met die pijn. Daarom moet er meer gebeuren dan het opzetten van een tandheelkundige kliniek alleen. Samen met het Kigali Health Institute in Rwanda werken de tandartsen van de OHFR actief mee aan een structureleoplossing: de opleiding van tandheelkundigen in Rwanda. Bovendien wil de OHFR in de nabije toekomst vanuit de kliniek met mobiele behandelkamers werken om zo de bevolking in de afgelegen gebieden nog beter te kunnen helpen.

Om dat allemaal te bereiken, is uw steun hard nodig. De OHFR zoekt fondswervers, sponsors en donateurs. Zo kunt u met uw steun bijdragen aan de gezondheid van de bevolking in Rwanda.

Kunt u ons helpen? Meldt u zich dan aan via
www.rwandadentist.org. U krijgt er een mooie glimlach voor terug!

Meer weten? Kijk op www.rwandadentist.org, mail shsmit@rwandadentist.org of bel: 06-12356922.

Website: http://www.rwandadentist.org