Before7 logo

Totaal donaties via YouBeDo.com

€ 3.77

2 donateurs

Before7

Over Before7

Before7 biedt financiële ondersteuning ten behoeve van (beter) onderwijs in arme en moeilijk bereikbare gebieden in Zuid Afrika voor kinderen onder de zeven jaar.

Waarom? Omdat kinderen die voor hun zevende  levensjaar op een positieve manier met onderwijs in aanraking worden gebracht, een belangrijk grotere kans op succes hebben in hun latere leven.

Hoe? Door middel van een community van professionals die zich op vrijwillige basis met hart en ziel inzet. Daardoor blijven de kosten beperkt tot het absolute minimum en komt het geld dat we binnenhalen bijna volledig terecht bij de scholen en kinderen die het nodig hebben.


Organisatie
Before7 is een community van professionals die zich op vrijwillige basis met hart en ziel inzet. Daardoor blijven de kosten beperkt tot het absolute minimum en komt het geld dat we binnenhalen bijna volledig terecht bij de scholen en kinderen die het nodig hebben.


Missie Before7

Het bieden van financiële ondersteuning ten behoeve van beter onderwijs in arme en moeilijk bereikbare gebieden in Zuid-Afrika voor kinderen onder de zeven jaar. 

Website: http://www.before7.nl