Vrienden Van Het Radboud Kinderziekenhuis logo

Totaal donaties via YouBeDo.com

€ 28.54

10 donateurs

Vrienden Van Het Radboud Kinderziekenhuis

Een gezond kind heeft duizenden wensen, een ziek kind maar één…

De Stichting Vrienden van het Radboud Kinderziekenhuis is opgericht met een duidelijk doel: het ondersteunen van kindvriendelijke projecten, die gericht zijn op het welzijn van het zieke kind dat in behandeling of onder controle is van het Kinderziekenhuis.
Natuurlijk zijn alle basisvoorwaarden die je mag verwachten in een ziekenhuis aanwezig, maar het gaat juist om de extras die het verblijf gedurende opname of behandeling veraangenamen.

‘Ik ben Alex Bulat, ik ben 24 jaar oud en ik studeer Bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Op een avond was ik aan het surfen op het internet en kwam ik terecht op mijnliefstewens.nl. Boven staat gekopt de volgende frase: “Een gezond kind heeft duizenden wensen, een ziek kind maar één….” Ik kende deze frase al, maar heb er eigenlijk nog nooit echt over nagedacht! Deze frase heeft me redelijk aangegrepen, omdat ik zoveel wensen heb. En veel van die wensen ook ten uitvoer kan brengen en dan niet tevreden ben met mijn leven. Toen dacht ik: “hoe kan ik mijn collegejaar beter beginnen, dan eens te stoppen met klagen en iets voor iemand anders te doen! Een van mijn wensen was om Sevilla in Spanje te bezoeken. Nu heb ik besloten om dit op de fiets te gaan doen. Deze tocht van 2909 km zal ik vanuit Nijmegen beginnen op 31 augustus tijdens de officiële opening van het nieuwe collegejaar. Mijn doelstelling is om dit binnen een maand te fietsen!’ Word vervolgd.

Alex fietst zodat meer kinderen die op de IC terechtkomen ook kunnen ontspannen: 

http://www.mijnliefstewens.nl/page/118/ontspannen-op-de-ic.html 

Dit zijn Bas en Mattie!

\"youbedo\" \"youbedo\"
Twee, net als Alex, ondernemende types! Bas heeft ook veel gefietst, met toeclip, om alle kinderen met kanker te motiveren! Mattie is ook heel sportief en kan dankzij de techniek van tegenwoordig nu horen, niet via haar oren, maar via haar hersenen!

 

 

 

 

Website: http://www.mijnliefstewens.nl