Stichting Gambia Team Nederland logo

Totaal donaties via YouBeDo.com

€ 99.37

3 donateurs

Stichting Gambia Team Nederland

Stichting Gambia Team Nederland is actief op het gebied van gezondheidszorg, onderwijs en sport in Gambia. De projecten worden in overleg en in samenwerking met de lokale bevolking uitgevoerd. Zo ook het project waarvoor de stichting in 2011 staat: 

De bouw van een lagere school in het dorp Berending, The Pallum lower Basic School. 

Dit is een vervolg op de in 2007 gerealiseerde kleuterschool. Op dit moment zijn er 150 leerlingen ondergebracht op de kleuterschool waardoor er een groot ruimtegebrek is ontstaan. Wij hopen in september 2011 de eerste 3 leslokalen van de lagere school in gebruik te kunnen nemen. Het eigenlijke doel is het gehele project in 2011 te realiseren: de bouw van       6 leslokalen, toiletruimte, keuken, administratiekantoor, opslagruimte en bibliotheek. De bouw van de school betekent een duurzame ontwikkeling voor het dorp Berending en omgeving. Veel ouders van de kinderen die nu naar de kleuterschool gaan hebben nooit leren lezen of schrijven.

Wij hopen dat u met uw aankoop via YouBeDo.com ons project helpt te ondersteunen zodat de kinderen in Berending de kans krijgen om te leren lezen, schrijven, rekenen en zich te kunnen ontwikkelen.

Wij bedanken u voor uw steun. 

 

Stichting Gambia Team.NL