Semangat logo

Totaal donaties via YouBeDo.com

€ 4.33

1 donateurs

Semangat

Semangat, care for people!
WE WILLEN HET VERSCHIL MAKEN VOOR MENSEN IN INDONESIE

 

Naar school gaan. Goede medische zorg. Een goede oudedagsvoorziening. Allemaal zaken die voor ons in Nederland heel vanzelfsprekend zijn. In Indonesië is dat niet zo: daar staan veel mensen noodgedwongen langs de zijlijn.

Semangat is een Indonesisch woord en betekent innerlijke kracht, positieve energie. Wij vinden dit een inspirerende naam omdat deze aansluit bij onze doelstelling en ons enthousiasme.

Semangat richt zich op het verbeteren van de leefomstandigheden in Indonesie en is in 2008 ontstaan uit een particulier initiatief. Ons werkgebied is de omgeving van het dorp Kalibaru op Oost Java. Daar onderhouden we nauwe contacten met mensen die ter plekke onze belangen behartigen. We hebben bewust gekozen voor een beperkt werkgebied. Op deze manier zijn we in staat om ervoor zorgen dat donaties voor 100% ter plekke worden besteed.

Semangat vindt het belangrijk dat sponsoren weten waar hun gift naar toe gaat. De opbrengst die we via Youbedo ontvangen gaat volledig naar onze studieprojecten. Omdat wij een kleine organisatie zijn hebben we nauwelijks overheadkosten en gaat elke euro die binnenkomt rechtstreeks naar Indonesie.

Mondiaal gezien is onze hulp misschien wel een druppel op een gloeiende plaat, maar deze druppel zal maar net op jouw hoofd vallen!

Wilt u de kinderen in Indonesie helpen hun droom waar te maken? Neem dan een kijkje op onze website en help hen met het volgen van een studie: www.semangat.nl

 

Website: http://www.semangat.nl/