VSO logo

Totaal donaties via YouBeDo.com

€ 23.95

7 donateurs

VSO

 

VSO

VSO is een internationale ontwikkelingsorganisatie die door duurzame kennisuitwisseling werkt aan een rechtvaardiger wereld zonder armoede. Op aanvraag van lokale organisaties in Afrika en Azië zenden wij vakdeskundigen uit die hun kennis en ervaring daar delen. Lokale organisaties kunnen daardoor hun werk effectiever doen. Onze vakdeskundigen in ontwikkelingslanden maken het verschil

Als vakdeskundige zorg je voor het delen van kennis en ervaring met lokale organisaties in ontwikkelingslanden. Je krijgt een:

  • gedegen training en voorbereiding
  • tijdelijk dienstverband met de lokale organisatie
  • een lokaal gebruikelijk salaris
  • onvergetelijke ervaring

 

 

Werk aan de wereld

Wij werken aan de wereld. Dat doen we gelukkig niet alleen. We maken deel uit van een wereldwijd netwerk dat mensen met elkaar verbindt. Samen delen wij onze kracht, kennis en ervaring. Op deze unieke wijze werken we aan de realisatie van onze doelen.
Mensen met hiv of aids, mensen met een handicap

Hiv en aids zijn in de meeste ontwikkelingslanden een enorm taboe. Mensen met hiv of aids zijn daardoor extra kwetsbaar. Dit geldt ook voor mensen met een handicap.
Wij besteden daarom extra aandacht aan deze kwetsbare groepen.
Business partners

Er is steeds meer behoefte aan managementadvies in de landen waar we werken. Om aan deze behoefte te kunnen voldoen, kunnen bedrijven een Business Partnership met ons sluiten. Steeds meer bedrijven zien dit als een zinvolle invulling van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Website: http://www.vso.nl