Roots4Kids

Totaal donaties via YouBeDo.com

€ 4.72

1 donateurs

Roots4Kids

Roots4Kids heeft in Buea in Kameroen een kleinschalig kinderhuis opgezet, waar kinderen een kans krijgen op een betere toekomst. De kinderen die in het huis wonen komen uit uiteenlopende situaties. Zo zijn er een aantal volledig wees, anderen hebben nog wel een ouder, maar die heeft simpelweg niet de middelen om voor hen te zorgen. Wat ze gemeen hebben, is dat ze nu de zekerheid hebben om naar school te kunnen gaan, dat er altijd voldoende eten is en dat er indien nodig medische zorg ingeschakeld kan worden, wat hen hoop voor de toekomst geeft.

Roots4Kids heeft een plek weten te creëren waar kinderen zonder thuis gezelligheid, warmte, veiligheid en rust hebben kunnen vinden.  waar een kind een kind kan zijn, waar ze een vak kunnen leren, waar ze zelfstandig zullen worden en zich volledig kunnen ontwikkelen en ontplooien in voorbereiding op hun toekomst. Met een goede, stevige basis kunnen kinderen uitkijken naar een toekomst vol mogelijkheden en kansen. Met een goede basis sta je sterk!!!

Momenteel zijn wij druk in de weer met het opstarten van inkomens genererende projecten, die ervoor moeten gaan zorgen dat Roots4Kids minder afhankelijk wordt van steun vanuit het buitenland.

Website: http://www.roots4kids.nl