Eugène Janssen Foundation logo

Totaal donaties via YouBeDo.com

€ 248.24

11 donateurs

Eugène Janssen Foundation

“Samen zorgen we voor meer levenskwaliteit op die plekken in de wereld waar we echt het verschil kunnen maken”


Dat is de wens van Eugène Janssen en daarmee ook het doel van de Eugène Janssen Foundation.


Eugène Janssen

Eugène besloot vele jaren geleden om de sponsorbijdragen vanuit Search, het bedrijf van Anne-Marie Rakhorst en Eugène, te schenken aan projecten in de meest (kans)arme gebieden ter wereld. Zo was Eugène mede-oprichter van de stichting Bambanani, een zelfstandige stichting die al vele jaren fantastisch werk doet in Zuid-Afrika.


Landelijk erkend

Eugène wil deze projecten graag blijven steunen. Ook na zijn dood. Zijn levenspartner Anne-Marie Rakhorst richtte daarom de Eugène Janssen Foundation op. Deze foundation is landelijk erkend als goede doelen stichting.


Blijvende oplossingen

De foundation onderneemt heel gericht acties. Soms zelfstandig. Soms in samenwerking met bestaande hulporganisaties. Doel? Blijvende oplossingen voor bijzondere projecten in ontwikkelingslanden. Maatschappelijke vraagstukken als armoede, honger en ziekte staan centraal.


1 gedoneerde euro is ook 1 euro steun

De Eugène Janssen Foundation accepteert geen organisatiekosten: 1 gedoneerde euro betekent ook 1 euro steun. Eugène’s wens om via deze foundation overal ter wereld kwetsbare mensen te helpen, verdient steun. Uw steun!


“Mijn afscheid is de start van iets nieuws: de oprichting van een mooie, goede en transparante foundation. Dat die mijn naam draagt, is een eer.”


Eugène Janssen


Website: http://www.eugenejanssenfoundation.nl