DutchGalgoLobby logo

Totaal donaties via YouBeDo.com

€ 13.14

5 donateurs

DutchGalgoLobby

De stichting DutchGalgoLobby heeft ten doel de traditionele mishandeling van windhonden (Galgo's) in Spanje te stoppen door het uitoefenen van druk op Nederlandse en Spaanse overheden en het Europese Parlement. Lees hier een (in het Nederlands vertaald) artikel over de Galgo mishandeling in de Spaanse krant Público.

Door het geven van brede voorlichting wil DutchGalgoLobby zo veel mogelijk mensen informeren over de misstanden in Spanje met als doel een maatschappelijke discussie op gang te brengen.

DutchGalgoLobby wil haar doelen bereiken door het werven van donateurs en sponsors, giften, goederen en hetgeen de stichting door erfstelling en legaat op enige andere wijze verkrijgt. De stichting streeft niet naar het maken van winst.

DutchGalgoLobby streeft er naar om andere organisaties die het belang van Galgo’s dienen, na zorgvuldige overwegingen en op projectmatige basis, financieel te ondersteunen.

DutchGalgoLobby zal zich zelf niet bezighouden met de opvang en adoptie van Galgo’s.

Waarom de Spaanse Galgo?

Overal op de wereld, en zeker ook in Nederland, hebben dieren hulp nodig omdat ze verwaarloosd of mishandeld worden. Waarom richt DutchGalgoLobby zich dan specifiek op de Spaanse Galgo? Click hier voor de toelichting.

Stichting DutchGalgoLobby is ANBI gecertificeerd door de belastingdienst. Dat betekent dat uw giften volledig aftrekbaar zijn. Click hier voor meer informatie. 

Wilt u op de hoogte gehouden worden van alle nieuwtjes van DutchGalgoLobby, volg ons dan op twitter (tweets), Facebook en abonneer u op onze mailinglist (email-berichten).

Website: http://www.dutchgalgolobby.org