Stichting Gered Gereedschap logo

Totaal donaties via YouBeDo.com

€ 3.57

2 donateurs

Stichting Gered Gereedschap

Sinds 1982 biedt Stichting Gered Gereedschap praktische ontwikkelingshulp door het inzamelen, opknappen en versturen van gereedschap naar ontwikkelingslanden. Met gerecycled handgereedschap, naaimachines en werkplaatsmachines helpt Gered Gereedschap technische scholen en startende ondernemers. Gereedschap dat voor deze doelgroepen niet of nauwelijks in goede kwaliteit en betaalbare prijs voor handen is.

Toekomst in eigen hand!

Elk jaar voorziet de stichting vanuit 32 werkplaatsen in Nederland meer dan 4.000 mensen, verbonden aan zo’n 80 projecten, van kwalitatief goed handgereedschap. Hiermeer krijgen ze het gereedschap in handen om de armoede te ontvluchten door een opleiding te volgen en op eigen kracht een zelfredzaam bestaan op te bouwen. Daarnaast draagt Gered Gereedschap, via het recyclen van gereedschap en arbeidsparticipatie, bij aan een betrokken en duurzame samenleving in Nederland.

Wat u kunt doen!

Gered Gereedschap betrekt u graag bij haar werk en kan uw hulp goed gebruiken. Met uw aankoop bij YouBeDo draagt u direct bij aan de verbetering van technisch onderwijs en ondernemerschap in ontwikkelingslanden. U kunt zich ook voor ons inzetten als donateur, als vrijwilliger of door uw oude gereedschap in te leveren. 

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.geredgereedschap.nl

 

Website: http://www.geredgereedschap.nl