Stichting Talisman Nuenen logo

Totaal donaties via YouBeDo.com

€ 6.49

1 donateurs

Stichting Talisman Nuenen

Geluksbrenger voor kinderen met een beperking

Geen enkel kind mag noodzakelijke hulp ontberen als gevolg van ontoereikende regelgeving of het ontbreken van middelen. Stichting Talisman biedt kinderen met een beperking daarom een kans als de reguliere paden niet begaanbaar blijken. Talisman bewandelt simpelweg andere paden: die van de menselijkheid. En daarmee maakt Talisman net het verschil, zodat iemand wél kan meedoen in de samenleving.

Als een echte talisman wenden wij vanuit onze stichting ‘positieve krachten’ aan om bescherming te bieden of geluk te brengen aan die kinderen die dat nodig hebben. Met geld, en als het zo uitkomt met goederen. En natuurlijk met onze enthousiaste en belangeloze inzet.

 

Wie, wat en waarom?

De Stichting Talisman Nuenen is opgericht in mei 2012 door ons: Fedor van Kuijk, Mark van de Weijer en Judith van Glabbeek. Waarom? Omdat wij in onze nabije omgeving steeds meer verhalen horen van (ouders van) kinderen met een handicap of chronische ziekte die met hun spreekwoordelijke rug tegen een bureaucratische muur staan. En omdat we ervan overtuigd zijn dat we voor deze groep mensen iets kunnen betekenen. Door onze krachten te bundelen, door donateurs te werven, acties te organiseren en door gericht hulp te bieden aan ouders en kinderen die de nodige hulp niet via de reguliere instanties kunnen krijgen. Want ook met een beperking moet een kind gewoon mee kunnen doen in onze maatschappij.

 

Website: http://www.talisman.nu/