OtherWise logo

Totaal donaties via YouBeDo.com

€ 29.49

8 donateurs

OtherWise

Otherwise is een leer- en kennisomgeving die studenten en anderen faciliteert en aanmoedigt in het ontdekken, ontwikkelen en gebruiken van kennis voor een duurzamere en rechtvaardigere wereld. Het levert een platform voor reflectie en interactie door middel van het betrekken van grassroots organisaties en mensen over de hele wereld.

Als een kleine maar ver reikende NGO gelieerd aan de Wageningen Universiteit, is het de voornaamste doelstelling van Otherwise om mensen te helpen om in duurzaam levensonderhoud te voorzien. Onze onderwijs- en onderzoeksactiviteiten worden gekarakteriseerd door sociale rechtvaardigheid, internationale samenwerking, duurzaamheid en het democratiseren van kennis en onderzoek.

Ons doel voor fondsenwerving:

Door ons via Youbedo te steunen kan men ons in staat stellen met het in stand houden van een kritische studentengemeenschap in Wageningen. Dit doen wij door het organiseren van lezingen en conferenties over kritische visies op duurzaamheid, kennisontwikkeling en landbouw. Voorbeelden zijn de Food4all conferentie, ter promotie duurzame landbouw in de omgeving van Wageningen en iWeek een 'do-it-yourself' conferentie over participatieve vormen van kennisontwikkeling.

 

Website: http://www.st-otherwise.org/