CAS International (Comite Anti Stierenvechten) logo

Totaal donaties via YouBeDo.com

€ 140.22

20 donateurs

CAS International (Comite Anti Stierenvechten)

CAS International (Comité Anti Stierenvechten) wil een einde maken aan stierengevechten en andere evenementen die dierenleed tot gevolg hebben, zoals de stierenrennen in Pamplona en vele andere 'feesten' waarbij stieren, paarden en andere dieren worden gemarteld en gedood. 

 

 

CAS International, opgericht in 1993, is de grootste organisatie ter wereld die zich exclusief richt op het bestrijden van het stierenvechten en wrede fiestas. We ontvangen geen subsidies en zijn volledig afhankelijk van donaties en giften. We zijn in het bezit van het CBF-keurmerk en zijn door de Belastingdienst erkend als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). 

 

 

CAS International heeft haar werkzaamheden onderverdeeld in projecten, samengesteld op basis van intensief onderzoek en gesprekken met zusterorganisaties in alle stierenvechtlanden. Een aantal voorbeelden van projecten waar we op dit moment mee bezig zijn:

  • We lobbyen bij de Europese Unie en bij nationale en lokale overheden in Europa en Latijns-Amerika.
  • We houden opiniepeilingen in de stierenvechtlanden om te zien hoe de bevolking over het stierenvechten denkt (vaak is de meerderheid tegen het stierenvechten). Met de resultaten kunnen wij lokale politici ervan overtuigen het stierenvechten af te schaffen.
  • We verzoeken sponsors van stierengevechten om deze bloederige industrie niet meer te steunen.
  • We vragen gemeenten in de stierenvechtlanden om zich stierenvechtvrij te verklaren.
  • We wonen conferenties bij over stierengevechten en algemene dierenbescherming en geven lezingen over het lijden van stieren tijdens stierengevechten. Ook leggen we contact met andere anti-stierenvechtorganisaties en dierenbeschermers en voeren gezamenlijk campagnes.

Dit alles zoveel mogelijk in samenwerking met onze zusterorganisaties in de stierenvechtlanden en daarbuiten.

 

 

Help de stieren en paarden en geef alstublieft een donatie aan CAS International!

Website: http://www.cas-international.org