Ninos De Guatemala logo

Totaal donaties via YouBeDo.com

€ 146.99

10 donateurs

Ninos De Guatemala

Stichting Ninos de Guatemala (NDG) is een Nederlands-Guatemalteekse non-profit organisatie die zich inzet voor de toekomst van Guatemala. Dit doen we door het opzetten en uitrollen van projecten, samen met de bevolking op plekken in Guatemala waar dit het meest nodig is.


Onze kernwaarden hierin zijn: 1) lokale gemeenschap, 2) ontwikkeling dmv onderwijs en ondernemerschap en 3) self sufficiency. Op deze manier streven we naar de ontwikkeling van een nieuwe generatie Guatemalteken, die zelf kan en zal bijdragen aan de financiele en maatschappelijke groei van haar land.


Sinds de oprichting in 2006 is NDG succesvol een twee-tal basisscholen in Guatemala gestart: Nuestro Futuro en El Porvenir. Daarnaast runnen we meerdere toeritische initiatieven zoals een Spaanse talenschool, vrijwilligerprogramma's en een stadstoer. Een volgende stap in onze missie is de uitrol van activiteiten op het gebied van profit for non-profit en middelbaar onderwijs.


NDG combineert de steun aan ontwikkelingsprojecten met het enthousiasmeren van jongeren om actief te zijn in en voor ontwikkelingssamenwerking, met het motto  "your talent, their future". De kracht van NDG is die combinatie en de samenwerking tussen culturen. De projecten worden gesteund vanuit Nederland door NDG NL en lokaal door de Guatemalteekse NGO vanuit het kantoor in Antigua.

Website: http://www.ninosdeguatemala.org