Jabulani Kids Zimbabwe logo

Totaal donaties via YouBeDo.com

€ 133.84

12 donateurs

Jabulani Kids Zimbabwe

 

Stichting Jabulani Kids Zimbabwe steunt het KGVI centrum in Bulawayo, Zimbabwe. Het KVGI centrum biedt onder meer revalidatie, huisvesting en onderwijs aan kinderen uit heel Zimbabwe in de leeftijd van drie tot achttien jaar die lichamelijk gehandicapt en/of slechthorend zijn.

Stichting Jabulani Kids Zimbabwe (JKZ)

Wat doen we?

Onze stichting steunt het KGVI centrum in Bulawayo, Zimbabwe. Het KVGI centrum biedt onder meer revalidatie, huisvesting en onderwijs aan kinderen uit heel Zimbabwe in de leeftijd van drie tot achttien jaar die lichamelijk gehandicapt en/of slechthorend zijn. JKZ steunt het centrum financieel en door het werven van vrijwilligers.

Jabulani

Jabulani betekent "blijdschap" of "vreugde" in het Ndebele een taal die men spreekt rond Bulawayo. Dat is ook de spirit die de kinderen samen hoog houden op school en in het centrum. Hoe moeilijk de leefomstandigheden de laatste jaren ook voor ze zijn. 

Kijk naar het filmpje op YouTube om u zelf te overtuigen

Hoeveel gaat er daadwerkelijk van uw euro naar Zimbabwe?

Van elke euro die wij binnenkrijgen gaat 98,4 cent naar ZImbabwe! Dat is echt ongelofelijk veel. We kunnen deze kosten zo laag houden doordat we alleen werken met vrijwilligers en omdat we veel hulp krijgen van sponsors die kosten voor hun rekening nemen.

Wat maakt JKZ zo bijzonder?

Van elke euro 98,4 cent naar Zimbabwe, dat kan alleen omdat onze Stichting volledig draait op vrijwilligers, grotendeels mensen die zelf meerdere maanden op het Centrum hebben gewerkt en gewoond (als fysiotherapeut, ergotherapeut) en dus de kinderen, de staf en de situatie van haver tot gort kennen. Daardoor kunnen we meedenken met de behoeften en inschatten wat de prioriteiten zijn.

youbedo

 

 

 

Website: http://www.jabulanikids.nl