Nederlandse Vereniging voor Veganisme logo

Totaal donaties via YouBeDo.com

€ 165.64

22 donateurs

Nederlandse Vereniging voor Veganisme

De doelstelling van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme is het bevorderen van een veganistische leefwijze en het beëindigen van de exploitatie van dieren.

In Nederland werkt de NVV aan bewustwording van de ernstige leefomstandigheden waarin dieren verkeren voor de productie van dierlijke producten en de gevolgen die het gebruik daarvan hebben ten opzichte van mens, dier en milieu. Anderzijds geeft de NVV ook informatie over het uitvoeren van een veganistische leefwijze. Niet alleen het “waarom”, maar ook het “hoe” brengen wij onder de aandacht.

De andere vormen van onze informatievoorziening bestaan uit het magazine V en diverse flyers die gratis worden verspreid op festivals en locaties. Ook organiseren wij acties en andere evenementen.

Daarnaast bieden wij op deze website naast informatie, een forum voor veganisten en andere geïnteresseerden om vragen te stellen, te discussiëren en ontmoetingen te arrangeren.

Wij geven op verzoek ook lezingen over veganisme en je kunt ons ook benaderen voor het organiseren van een kookworkshop.

Website: http://www.veganisme.org