IFAW logo

Totaal donaties via YouBeDo.com

€ 105.99

24 donateurs

IFAW

Het IFAW (International Fund for Animal Welfare) werd in 1969 opgericht om wereldwijd dieren, populaties en leefgebieden te redden. Inmiddels heeft het IFAW kantoren in 15 landen en voeren we projecten uit in 40 landen.

We zetten ons in voor alle dieren die in nood verkeren, of dit nu komt door wreedheden door toedoen van de mens of door natuurrampen. We voeren bijvoorbeeld campagnes tegen de wrede commerciële zeehonden- en walvisjacht, we bieden noodhulp wanneer dieren getroffen worden door rampen zoals overstromingen en orkanen, we lobbyen om een eind te maken aan de illegale handel in ivoor en bedreigde dieren, we vangen weesbeertjes op en stomen ze weer klaar voor een leven in het wild en we doen ons uiterste best om de laatste in het wild levende tijgers te redden.

Het IFAW redt dierenlevens. Dit zouden we niet kunnen doen zonder de steun van onze donateurs. Het IFAW ontvangt geen overheidssteun en is geheel afhankelijk van giften. Zoek daarom vandaag nog een leuk boek uit en kies het IFAW als uw goede doel. U blij én de dieren blij.

Website: http://www.ifaw.org