Vrienden van het Elkerliek logo

Totaal donaties via YouBeDo.com

€ 2,969.95

3 donateurs

Vrienden van het Elkerliek

Het Elkerliek ziekenhuis is een uitstekend en gastvrij ziekenhuis. Dat bewijzen objectieve onderzoeken ieder jaar weer. Naast de dingen die wij ondertussen als ‘heel normaal’ ervaren, zijn we altijd op zoek naar extra mogelijkheden om van het Elkerliek die prettige, veilige en ontspannen plek te maken. Extra’s die het comfort en welzijn van een patiënt net even verhogen, die mogelijk zelfs bijdragen aan een spoediger herstel. Deze extra’s proberen Vrienden van het Elkerliek te realiseren. Samen met u maken zij méér mogelijk. Op www.vriendenvanhetelkerliek.nl staan al heel wat voorbeelden!  
 
Geven aan een goed doel, dichtbij huis, geeft een goed gevoel. U draagt bij aan een helende omgeving van een goed ziekenhuis. Misschien (nog) niet voor uzelf, maar zeker wel voor heel veel anderen!

Door uw boeken via deze site te bestellen en de Vrienden van het Elkerliek als goed doel te kiezen, maakt u ook extra’s voor patiënten mogelijk! Want 10% van iedere bestelling gaat naar de Vrienden van het Elkerliek. En vele kleintjes maken één grote… Hartelijk dank!

Website: http://www.vriendenvanhetelkerliek.nl