Lendahand Foundation logo

Totaal donaties via YouBeDo.com

€ 336.04

5 donateurs

Lendahand Foundation

 Leuk dat je Lendahand Foundation overweegt te steunen via Youbedo!

 

Wat doen wij?

Lendahand Foundation biedt trainingen aan ondernemers op de Filipijnen, Colombia en Ghana o.a. op het gebied van ondernemerschap, financieel management en duurzame bedrijfsvoering.

Onze trainingen zijn mede ontwikkeld door onze lokale partners op basis van concrete vragen en behoeftes van lokale ondernemers. De trainingen worden tevens verzorgd door lokale experts en zijn daarom uniek.

 

Waarom?

Het voornaamste doel is om ondernemers beter in staat te stellen om te groeien en zodoende meer werkgelegenheid te realiseren.          Hierdoor kunnen zij een concrete bijdrage leveren aan het terugdringen van armoede in deze landen.

In Nederland zorgt het Midden- en Kleinbedrijf (MKB) voor het grootste gedeelte van de banen, maar in landen zoals de Filipijnen, Colombia en Ghana is dit een veel kleiner percentage. Jouw bijdrage helpt het MKB daar een banenmotor te worden waardoor de armoede afneemt.

 

Wat voor impact heeft je donatie via Youbedo?

Op dit moment trainen wij vooral de ondernemers die zijn aangesloten op ons crowdfundingplatform www.lendahand.com. Met jouw hulp kunnen wij echter een grotere groep ondernemers bereiken en ook het aantal trainingen opvoeren. Er is namelijk zeer weinig aanbod van trainingen in Ghana, Colombia en op de Filipijnen. Daarnaast zijn bestaande trainingen erg duur voor lokale ondernemers.

                                                                                                                                                                               

Jij kunt dus een wereld van verschil maken als je meedoet met Lendahand. Iedere euro die binnenkomt via Youbedo is van harte welkom en draagt bij aan het vergroten van de werkgelegenheid en bestrijden van de armoede in de landen.     

 

Namens de ondernemers in Ghana, Colombia en de Filipijnen: Bedankt!

Website: http://www.lendahand-foundation.org/