Steun de ontwikkeling van een voelboekje voor blinde kinderen

Doneer voor een Voelboekje Stichting Dedicon vergroot de wereld van mensen met een leesbeperking. We maken brailleboeken en audioboeken voor blinde en slechtziende mensen. We maken digitale schoolboeken voor kinderen en jongeren die dyslexiesoftware gebruiken. Wij maken informatie toegankelijk voor mensen met een leesbeperking. Zo maken we ook voelboeken voor blinde kinderen. Voorlezen is voor kinderen en hun ouders en grootouders een heerlijke bezigheid. Samen lezen is leuk én goed voor de ontwikkeling van een kind. Voor veel blinde kinderen is het ook de eerste kennismaking met voelbare tekeningen en braille. De boeken uit de collectie van Voeljeboekje staan namelijk vol voelbare plaatjes en voorwerpen. De kinderen krijgen hiermee een nieuwe mogelijkheid hun wereld op de tast te vergroten. Daarom is het belangrijk een mooie collectie voelboekjes beschikbaar te hebben voor blinde kinderen, speciaal op hen afgestemd.

Doelbedrag van dit project

€ 300,00,-

100%

Doelstelling

Het doel is om een nieuw voelboekje voor blinde kinderen te ontwikkelen. 

Kosten

Stichting Dedicon wil de collectie van Voeljeboekje graag uitbreiden met nieuwe titels. Elk boekje kost 300,- om te maken. Steunt u ons project en draagt u bij aan meer en leukere boekjes voor blinde kinderen? U een nieuw boek en een blind kind ook een nieuw boek! 

Project locatie

Grave, Nederland

Dedicon

Elke donatie maakt verschil. Bekijk hoe jij kunt helpen.

Laat vrienden of bekenden helpen.

Laat vrienden of bekenden weten dat ze dit project kunnen helpen door een boek te bestellen via YouBeDo en daarbij dit project te kiezen.

Koop al je boeken bij YouBeDo.

Koop voortaan al je boeken bij YouBeDo. In de miljoenen beschikbare titels zit altijd wel een geschikt boek dat het lezen meer dan waard is.

YouBeDo Boeken

Geef een YouBeDo boekenbon.

Ben je op zoek naar een cadeau waarmee je iemand een enorm plezier doet en tegelijkertijd de wereld een stukje beter maakt?

Bekijk de boekenbonnen