Help 23 kinderen uit de kindslavernij

Als de kinderen worden bevrijd worden zij opgevangen in Mukti Ashram, een tijdelijk opvanghuis, waar zij medisch en psychisch worden ondersteund. Ieder jaar verblijven er honderden kinderen in de leeftijd van 6 tot 17 jaar in Mukti Ashram. Zij krijgen hier onderdak, bescherming en de nodige zorg. Veel kinderen hebben hier ook voor het eerst onderwijs. Daarnaast doorloopt BBA voor de kinderen alle juridische procedures die leiden tot rehabilitatie van het kind, zoals het aanvragen van een geboortebewijs.

 Wat kunnen we doen met uw gift?

Met 2.000 euro redt KidsRights jaarlijks ongeveer 23 kinderen uit de kindslavernij en andere vormen van zware kinderarbeid.

Doelbedrag van dit project

€ 2.000,00,-

100%

De feiten

·         168 miljoen kinderen tussen 5 en 17 jaar hebben te maken met kinderarbeid

·         85 miljoen van deze kinderen verrichten gevaarlijke werkzaamheden

·         Ieder jaar overlijden wereldwijd 22.000 kinderen tijdens het werken.

·         13 miljoen kinderen onder 14 jaar in India werken

Project locatie

India

KidsRights

Elke donatie maakt verschil. Bekijk hoe jij kunt helpen.

Laat vrienden of bekenden helpen.

Laat vrienden of bekenden weten dat ze dit project kunnen helpen door een boek te bestellen via YouBeDo en daarbij dit project te kiezen.

Koop al je boeken bij YouBeDo.

Koop voortaan al je boeken bij YouBeDo. In de miljoenen beschikbare titels zit altijd wel een geschikt boek dat het lezen meer dan waard is.

YouBeDo Boeken

Geef een YouBeDo boekenbon.

Ben je op zoek naar een cadeau waarmee je iemand een enorm plezier doet en tegelijkertijd de wereld een stukje beter maakt?

Bekijk de boekenbonnen