Spaar mee voor een picknickset voor de kinderafdeling

Een duurzame houten picknicktafel met banken op het dakterras van de kinderafdeling van Meander Medisch Centrum zorgt voor veel buitenspeelplezier voor jonge patiëntjes.

‚ÄčOp de 1e etage van het ziekenhuis in Amersfoort bevindt zich de afdeling Meander Moeder Kind, waar verloskunde, neonatologie en kindergeneeskunde zijn gevestigd. Via een loopbrug is er een rechtstreekse verbinding van de afdeling naar een dakterras met een aantal speeltoestellen, speciaal voor zieke kinderen die niet van de afdeling mogen. Hoe fijn en gezond is het dan om lekker buiten te kunnen spelen als het mooi weer is. Nu kan je wel spelen op het terras, maar je kan nergens even lekker zitten. We sparen daarom voor een picknicktafel met banken op het dakterras. 

Doelbedrag van dit project

€ 200,00,-

100%

Het project is gelukt als er nog vaker kinderen naar buiten het dakterras op gaan om lekker te spelen en tussendoor uit te rusten bij de picknickset.

Project locatie

Amersfoort Meander Medisch Centrum

Vrienden Meander Medisch Centrum

Elke donatie maakt verschil. Bekijk hoe jij kunt helpen.

Laat vrienden of bekenden helpen.

Laat vrienden of bekenden weten dat ze dit project kunnen helpen door een boek te bestellen via YouBeDo en daarbij dit project te kiezen.

Koop al je boeken bij YouBeDo.

Koop voortaan al je boeken bij YouBeDo. In de miljoenen beschikbare titels zit altijd wel een geschikt boek dat het lezen meer dan waard is.

YouBeDo Boeken

Geef een YouBeDo boekenbon.

Ben je op zoek naar een cadeau waarmee je iemand een enorm plezier doet en tegelijkertijd de wereld een stukje beter maakt?

Bekijk de boekenbonnen