Breng muziek in het leven van kansarme kinderen in Indonesië

Als naschoolse activiteit organiseert Stichting Meraih Bintang gratis muzieklessen voor kansarme kinderen in Pangandaran op West Java. 
De lessen zijn gratis. 

Graag willen we dit project uitbreiden en nog meer kinderen blij maken! 

In 2012 zijn we gestart met het aanbieden van muzieklessen als naschoolse activiteit voor kansarme kinderen in het district Pangandaran op West-Java waar onze stichting actief is. Zo kunnen de kinderen, die anders nooit met muziek in aanraking zouden komen, bij ons leren om de angklung te bespelen. 
Een angklung is een traditioneel West Javaans instrument gemaakt van bamboe. De 2 angklung sets die we hebben zijn hard aan vervanging toe en verder zouden we de lessen heel graag uitbreiden door de aanschaf van nog enkele instrumenten om zo nog meer kinderen blij te maken en te kunnen laten deelnemen. 

Hiervoor willen we een elektrische gitaar en basgitaar aankopen om vooral ook jongens in de leeftijd van 10 jaar en ouder te interesseren voor de muzieklessen. 
We hebben als stichting sinds 2012 een professionele muziekleraar in dienst die door ons betaald wordt. 

Doelstelling: Kansarme kinderen in contact brengen met muziek 
Kosten: 1250,-
Locatie: Indonesië, West-Java, Pangandaran

Doelbedrag van dit project

€ 1.250,00,-

1%
€ 0,00 gedoneerd. Er is nog € 1.250,00 nodig.

Kansarme kinderen in contact brengen met muziek

Project locatie

Indonesië, West-Java, Pangandaran

Meraih Bintang

Elke donatie maakt verschil. Bekijk hoe jij kunt helpen.

Laat vrienden of bekenden helpen.

Laat vrienden of bekenden weten dat ze dit project kunnen helpen door een boek te bestellen via YouBeDo en daarbij dit project te kiezen.

Koop al je boeken bij YouBeDo.

Koop voortaan al je boeken bij YouBeDo. In de miljoenen beschikbare titels zit altijd wel een geschikt boek dat het lezen meer dan waard is.

YouBeDo Boeken Top 10

Geef een YouBeDo boekenbon.

Ben je op zoek naar een cadeau waarmee je iemand een enorm plezier doet en tegelijkertijd de wereld een stukje beter maakt?

Bekijk de boekenbonnen