Malou bouwt in Uganda aan een beter toekomst: Iedereen naar school

Iedereen naar school voor een beter toekomst! In Uganda bouwen we aan een beter toekomst voor de schoolkinderen en hun omgeving. Daar gaan we het hele land door om verschillende goede doelen te ondersteunen en de lokale bevolking te helpen, door onze hand uit de mouwen te steken. We gaan onder andere de school bezoeken die mijn school, Citadel college in Nijmegen, heeft opgezet om daar onderhoud te plegen! 

Ik, negentien andere leerlingen en twee docenten gaan voor twee weken naar Uganda om daar het hele land door te reizen, met de social reis organisatie BeMore. We willen daar goede doelen ondersteunen en de community zelf helpen. Vorig jaar hebben we een keuken gebouwd voor een oma zodat ze kon koken voor haar familie. We gaan huisbezoeken doen om een kijkje te nemen in het dagelijks leven van de mensen. In het schooljaar 2015-2016 is het akkoord gegeven aan onze school om een basisschool te laten bouwen in Uganda, in Januari waren ze begonnen met de bouw en een half jaar later was het af. Het gebouw is meteen in gebruik genomen en bezoeken we elk jaar de school, om geld te schenken voor verbeteringen en om onze handen uit de mouwen te steken.

Het is de bedoeling dat de doelen die we bezoeken weer een jaar lang vooruit kunnen met het geld dat we schenken! 

Het geld gaat naar de goede doelen die we daar gaan bezoeken. Voor de scholen gaan we zorgen voor extra lesmateriaal zodat er meer kinderen naar school kunnen, deel van salaris docenten en de andere voorzieningen. 

Doelbedrag van dit project

€ 1.000,00,-

2%
€ 29,12 gedoneerd. Er is nog € 970,88 nodig.

Doel is om ervoor te zorgen dat de goede doelen die we bezoeken weer een jaar lang vooruit kunnen met het geld dat we schenken !

Het geld gaat naar de goede doelen die we daar gaan bezoeken. Voor de scholen gaan we zorgen voor extra lesmateriaal zodat er meer kinderen naar school kunnen, deel van salaris docenten en de andere voorzieningen.

Project locatie

Uganda

Soulventure

Elke donatie maakt verschil. Bekijk hoe jij kunt helpen.

Laat vrienden of bekenden helpen.

Laat vrienden of bekenden weten dat ze dit project kunnen helpen door een boek te bestellen via YouBeDo en daarbij dit project te kiezen.

Koop al je boeken bij YouBeDo.

Koop voortaan al je boeken bij YouBeDo. In de miljoenen beschikbare titels zit altijd wel een geschikt boek dat het lezen meer dan waard is.

YouBeDo Boeken

Geef een YouBeDo boekenbon.

Ben je op zoek naar een cadeau waarmee je iemand een enorm plezier doet en tegelijkertijd de wereld een stukje beter maakt?

Bekijk de boekenbonnen