image of Advocaat van de duivel

Advocaat van de duivel

Door Iris Brik
Nederlands | Paperback | 2019  

Voor 21:00 besteld, morgen in huis

€ 24,50

Samenvatting

Advocaat van de duivel

Iris Brik heeft talloze scheidingen begeleid en afgewikkeld en is ervan overtuigd dat het in de meeste gevallen slimmer en efficiënter kan. Daarom ontwikkelde ze een stappenplan dat jou samen met je partner op een logische manier door het scheidingsproces heen helpt. In haar boek beschrijft ze waar je voor komt te staan, vanaf het moment dat je besluit te scheiden, tot en met het uitvoeren van de afspraken in het convenant als de scheiding is ingeschreven.

Tegelijkertijd geeft ze je ook een stuk munitie in handen waarmee je de boude stellingen van adviseurs van de gevestigde orde kunt pareren.

Als je gaat scheiden zou niet alleen jij dit boek moeten lezen, maar ook familie, vrienden of kennissen die zich betrokken voelen. Zodat ze je op een constructieve manier kunnen bijstaan. Een proces dat al ingewikkeld en pijnlijk genoeg is, kun je maar beter slim en efficiënt aanpakken.

[korte biografie]

Iris Brik (1964) werd in 2005 uitgeroepen tot Financieel planner van het jaar. Ze heeft een succesvolle adviespraktijk op het gebied van financiële planning, echtscheidingsmediation en nalatenschapsplanning.

Daarnaast schrijft ze regelmatig in de pers, waaronder Het Financieele Dagblad en het Algemeen Dagblad.

Ook schoof ze als deskundige meerdere keren aan bij radio en televisie.

[einde auteursfoto en korte bio]

Productspecificaties

Auteur(s)
Iris Brik
Taal
Nederlands
NUR Code
767
Uitgavejaar
2019
Afmetingen
203x144x11 mm
Gewicht
291 gram
Druk
1
ISBN10
9082168146
ISBN13
9789082168143