image of Alle Vogels

Alle Vogels

Door P.C. Bosman
Nederlands | Paperback | 2018  

1-2 werkdagen

€ 15,45

Samenvatting

Vogels in Nederland en België

De meest complete en leukste vogelgids vol foto’s, wetenswaardigheden en tips. Ruim zeshonderd vogelsoorten zijn er in Nederland (en België) waargenomen. Van de bekende tuinvogels tot de meest zeldzame dwaalgasten en exoten. In dit deel staan ruim honderdvijftig van meest voorkomende vogels die in Nederland te vinden zijn. Van aalscholver tot zwaan. En de heggenmus bijvoorbeeld. Dit bescheiden vogeltje komt veel voor. Hij verstopt zich graag; je ziet hem pas als je er op gaat letten. Maar ook exoten zoals de fazant, een vogel die vroeger werd uitgezet voor de jacht. Tegenwoordig weten de overgebleven exemplaren zich aardig in stand te houden.

Deze gids is het een must voor elke vogelaar, van beginner tot ervaren vogelkenner. Want naast de foto’s waaraan u vogels herkent vindt u een schat aan wetenswaardigheden over gewone vogels en vreemde vogels.

Waarom heet een winterkoning winterkoning?

Hoe smaakt een ijsvogel?

Het geheim van de rotgans.

De klassenmaatschappij van de scholekster.

Waarom vliegt de houtsnip vaak tegen ramen?

Op deze en andere belangrijke vragen vindt u het antwoord in deze serie. Kortom dit is een onmisbare gids voor iedereen die meer wil weten over vogels. Voor uzelf of om kado te doen.

Productspecificaties

Auteur(s)
P.C. Bosman
Taal
Nederlands
Categorie
NUR Code
435
Uitgavejaar
2018
Afmetingen
211x111x8 mm
Gewicht
178 gram
ISBN10
9086710581
ISBN13
9789086710584