image of Argentinie

Argentinie

Door Onbekend
Nederlands | Paperback | 2008  

Niet beschikbaar

€ 24,90

Samenvatting

Argentinië heeft de moderne reiziger veel te bieden. Van rondzwerven over de winderige pampa's tot in de vroege uurtjes genieten van het bruisende nachtleven van Buenos Aires - en alles wat daar tussenin zit.

De auteurs en fotografen laten u op de bekende, onovertroffen en veelvuldig bekroonde Insight Guide-wijze in woord en beeld kennismaken met dit fascinerende land. In de eerste hoofdstukken leest u alles over de geschiedenis en karakteristieken van het land. Vervolgens nemen de auteurs u mee op reis, van het subtropische noorden - met zijn beroemde watervallen en jezuïtische missieposten - naar het subantarctische Vuurland. Van Córdoba met zijn unieke architectuur naar de ongekende flora en fauna van Patagonië. Van de Atlantische kust via de wijnbouwgebieden in de Cuyo naar het Andesgebergte. Deze hoofdstukken worden afgewisseld met thema- en wetenswaardpagina¿s over onder andere 'Evita', 'Een rondje tango in Buenos Aires' en 'Op het platteland met de gaucho's'. De gedetailleerde kaarten en prachtige kleurenfoto¿s maken deze gids compleet.

In het gedeelte 'Reisinformatie' vindt u alles over vervoer, accommodatie, restaurants, reisbenodigdheden, noodgevallen, gezondheid, toeristische tips, uitgaan, klimaat, winkelen, nuttige adressen en talloze andere wetenswaardigheden. Insight Guide Argentinië is hierdoor niet alleen een bron van informatie en inspiratie, maar ook een bijzonder praktische reisgids.

Productspecificaties

Auteur(s)
Onbekend
Taal
Nederlands
NUR Code
515
Uitgavejaar
2008
Afmetingen
225x157x22 mm
Gewicht
820 gram
ISBN10
9066551607
ISBN13
9789066551602