image of Artificial Intelligence in actie

Artificial Intelligence in actie

Door Muriël Serrurier Schepper, Taco Hiddink
Nederlands | Paperback | 2019  

Voor 22:00 besteld, morgen in huis

€ 29,99

Samenvatting

Artificial Intelligence (AI) ontwikkelt zich razendsnel tot bron van praktische oplossingen voor bedrijven en organisaties. Bedrijven zetten AI bijvoorbeeld in om sollicitanten te selecteren, kosten te besparen met chatbots en de verkoop te optimaliseren. Zelfs robots bij de receptie zijn geen toekomstmuziek meer. Welk domein of welke sector je maar bedenkt, AI is overal, en dit is hét moment om in te stappen.

AI biedt tal van mogelijkheden om efficiënter te werken, klanten beter te helpen en kosten te besparen. Artificial Intelligence In Actie geeft je een realistisch beeld van wat er mogelijk is met AI op jouw vakgebied of in jouw sector, zodat je geen kansen meer misloopt, maar juist waarde creëert. Je ontdekt met welke AI-innovaties je in je eigen organisatie aan de slag kunt en hoe je dat praktisch voor elkaar krijgt, om zo je concurrentiepositie te versterken.

- Het eerste boek over toegepaste AI in Nederlandse organisaties.

- Boordevol checklists, tips en praktijkervaringen van experts en toonaangevende bedrijven.

- Compleet met digitale oefeningen om gevoel voor AI te krijgen.

Trefwoorden: AI Artificial Intelligence oplossing organisatie efficiënt klanten kosten waarde creëren innovatie Muriël Serrurier Schepper Taco Hiddink handleiding

Productspecificaties

Auteur(s)
Muriël Serrurier Schepper, Taco Hiddink
Taal
Nederlands
NUR Code
801
Uitgavejaar
2019
Afmetingen
234x158x17 mm
Gewicht
364 gram
ISBN10
9089654534
ISBN13
9789089654533