image of B2B contentmarketing

B2B contentmarketing

Door Bob Oord
Nederlands | Paperback | 2014  

2-5 werkdagen

€ 27,99

Samenvatting

De tijd dat bedrijven effectief konden communiceren vanuit hun eigen context is definitief voorbij. Met loze beloften, wervelende dienstbeschrijvingen en zogenaamde unique sellingpoints kan de informatiehonger van zakelijke beslissers niet langer worden gestild. Wie in een vroeg stadium van de klantreis een goede relatie wil opbouwen, zal de context van de klant centraal moeten stellen. Transparantie, kennisdeling en authenticiteit zijn daarbij voorwaarden geworden.

Dit boek helpt business-to-businessbedrijven om een antwoord te vinden op de vraag hoe zij contentmarketing op strategische wijze kunnen inzetten. Daarbij dienen de zeven fundamenten van contentmarketing als leidraad:

* Fundament 1: Strategie

* Fundament 2: Concept

* Fundament 3: Content

* Fundament 4: Communicatie

* Fundament 5: Conversie

* Fundament 6: Organisatie

* Fundament 7: Techniek

B2B contentmarketing is een boek vol waardevolle handvatten voor iedereen die betrokken is bij de marketing, de communicatie, het klantcontact en de verkoop binnen business-to-businessorganisaties!

Bob Oord is oprichter en eigenaar van b2b-contentmarketingbureau Heliview Online. Hij ontwikkelde het raamwerk van de zeven fundamenten en schreef dit boek samen met zijn team. Hij is ruim tien jaar actief als ondernemer binnen het vakgebied dat we inmiddels contentmarketing noemen.

Productspecificaties

Auteur(s)
Bob Oord
Taal
Nederlands
Categorie
NUR Code
802
Uitgavejaar
2014
Afmetingen
230x150x15 mm
Gewicht
416 gram
Druk
1
ISBN10
9089652280
ISBN13
9789089652287