image of Binnen het Witte Huis

Binnen het Witte Huis

Door Doug Wead
Nederlands | Paperback | 2019  

Voor 21:00 besteld, morgen in huis

€ 22,50

Samenvatting

Over Donald Trump zijn tientallen boeken, artikelen en verzinsels geschreven, die steevast leunen op anonieme en dus oncontroleerbare bronnen. Binnen het Witte Huis is de eerste geschiedenis van het Witte Huis van Trump waarin de president, zijn familie en zijn staf on the record en volkomen openhartig met de auteur spreken.

Binnen het Witte Huis is een meeslepende, allesomvattende geschiedenis van Trumps verkiezingsoverwinning en zijn eerste jaren in het Witte Huis. Het boek beschrijft verhalen die tot nu toe onbekend of zelfs geheim waren, inclusief Trumps succesvolle stimulering van de economie, zijn vernietiging van IS en zijn omgang met Kim Jong-un. Het bevat voorts exclusieve gesprekken met Trumps familieleden over onder meer het Mueller-rapport.

Binnen het Witte Huis is een uniek document voor iedereen die wil weten hoe de president en zijn naaste omgeving nu écht denken en handelen.

Doug Wead is een New York Times-bestsellerauteur die gespecialiseerd is in Amerikaanse presidenten en hun families. Hij was assistent van president George H.W. Bush en interviewde de afgelopen decennia zes presidenten, zes first lady’s en dertig broers, zussen en kinderen van Amerikaanse presidenten.

Productspecificaties

Auteur(s)
Doug Wead
Taal
Nederlands
Vertaler
Gabriella van Karsbergen
Categorie
NUR Code
754
Uitgavejaar
2019
Afmetingen
230x150x35 mm
Gewicht
650 gram
Druk
1
ISBN10
9044644017
ISBN13
9789044644012