image of Défi 3 Livre de l'élève + CD Version Premium

Défi 3 Livre de l'élève + CD Version Premium

Door Onbekend
Frans | Paperback | 2019  

Voor 22:00 besteld, morgen in huis

€ 32,90

Samenvatting

Premium uitgave

Inclusief eenjarige Premium account tot 'Espace virtuel'

Défi is een methode om Frans te leren die origineel, motiverend en heel makkelijk in het gebruik is. Het boek zet de leerling aan tot actief taalgebruik en maakt hem/haar nieuwsgierig door de culturele thema's die een esentieel onderdeel zijn in het leren van een taal. Deze methode richt zich tot oudere tieners en volwassenen met een niveau B1.

Défi biedt aan:

Een makkelijk te doorgronden en aan te passen structuur: 8 hoofdstukken per niveau, elk verdeeld in twee thematische dossiers.

Elk dossier bevat: 1 dubbele bladzijde 'ontdekking', 2 dubbele bladzijden met actuele documenten die de thema's introduceren samen met opdrachten op het gebied van grammatica, woordenschat en cultuur. Deze eindigt altijd met een eindtaak (défi)

De verwerving van taalkundige vaardigheden wordt op een natuurlijke manier gemotiveerd door het gebruik van realistische documenten op het gebied van cultuur, multiculturele elementen, maatschappelijke gebeurtenissen etc.

Gevarieerde lees strategieën, zodat de student de documenten begrijpt en zich kan ontwikkelen tot het zelfstandig begrijpen van een tekst.

Interculturaliteit als essentieel onderdeel: de leerling reageert vanuit zijn eigen ervaring en zijn eigen identiteit.

Inductief en progressief gebruik van de grammatica.

De woordenschatverwerving is goed aanwezig in de gehele methode en wordt nogmaals benadrukt door een bladzijde aan het eind van elk hoofdstuk met daarin o.a. mindmaps en de plaats van de woorden in een zin.

Korte video's met aandacht voor fonetiek.

Productspecificaties

Auteur(s)
Onbekend
Taal
Frans
Categorie
NUR Code
110
Uitgavejaar
2019
Afmetingen
300x217x9 mm
Gewicht
645 gram
ISBN10
8417249710
ISBN13
9788417249717