image of Dagboek van een getuige

Dagboek van een getuige

Door Astrid Holleeder
Nederlands | Paperback | 2017  

Voor 22:00 besteld, morgen in huis

€ 19,99

Samenvatting

Na het verpletterende - en megasuccesvolle - boek Judas, komt Astrid Holleeder nu met een verrassend intieme opvolger: Dagboek van een getuige. Waar Judas het verhaal is over de beslissing om te getuigen tegen haar broer Willem Holleeder, gaat Dagboek van een getuige over de consequenties van die ingrijpende beslissing. Wat zijn de gevolgen geweest voor het leven van de familie Holleeder: voor moeder Stien, zus Sonja, de kinderen en hun partners, de kleinkinderen, en vooral: voor Astrid zelf?

Dagboek van een getuige geeft een inkijk in het leven van iemand die noodgedwongen moet onderduiken en voor wie niets 'normaal' is. Van boodschappen doen tot een dagje naar het strand met de kinderen: niets is zonder risico. Of daar ooit verandering in komt, zal de toekomst leren. In 2018 vindt het proces tegen broer Willem plaats.

Dagboek van een getuige is een onthullend boek over hoe justitie met 'gewone' getuigen omgaat, en is het ontroerende relaas van een vrouw die afscheid heeft moeten nemen van een werkzaam leven, van een moeder die probeert het goede te doen voor haar kinderen en kleinkinderen, van een zuster en vriendin die haar omgeving altijd op sleeptouw neemt, én van een getuige in de zaak tegen haar broer: Astrid Holleeder.

Productspecificaties

Auteur(s)
Astrid Holleeder
Taal
Nederlands
Categorie
NUR Code
339
Uitgavejaar
2017
Afmetingen
211x136x25 mm
Gewicht
377 gram
ISBN10
9048843510
ISBN13
9789048843510

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit boek.

Schrijf als eerste een review

Om een review te schrijven dien je ingelogd te zijn.
Klik hier om je aan te melden.

Andere mensen kochten ook

IJsland - book image IJsland

Sabine Barth

17,95

Niet morgen, maar nu - book image Niet morgen, maar nu

Wayne Dyer

14,99

The green kitchen at home - book image The green kitchen at home

David Frenkiel

24,99