image of de Elfsteen

de Elfsteen

Door Ben Bokhout
Nederlands | Paperback | 2019  

Voor 22:00 besteld, morgen in huis

€ 24,99

Samenvatting

In een era waarin op aarde oeroude geesten rondwaren, het gebruik van de Tijdbrug van Fione wordt herontdekt en Windstenen zorgen voor evenwicht tussen dwergen, elfen en mensen, dreigt een catastrofe indien de Elfsteen van prinses Ivelij wordt gestolen en niet voor volle maan terugkeert

Windjir, inwoner van het voormalige piratennest Groot Walburcht, gaat samen met een lid van het Tolburchtse dievengilde de strijd aan met een boosaardige tovenaar om te voorkomen dat een eindeloze doem zich over de aarde verspreidt.

Het mysterieuze Treurpaleis met zijn rivierdraken, de stad Tolburcht met zijn Galgberg en zijn bloedvleren, het Meer van Zand met haar nimfen en een schier onmogelijke liefde tussen mens en elf, vormen maar een deel van het luisterrijke decor voor Windjirs wedloop met de tijd.

Een spannend, meeslepend verhaal met een verrassende ontknoping.

(Categorie: jong volwassen tot en met 80+)

‘De Elfsteen’ bestaat uit 3 boeken, gebundeld in 1 band.

Boek één: Voorspel van een doem.

Boek twee: De achtervolging.

Boek drie: Windjir de Dief.

Volgens sommigen doet de epische vertelling ‘de Elfsteen’ denken aan de verhalen geschreven door Tolkien. Er is ‘een Held tegen wil en dank’, ‘een heilige graal’, en elfen, dwergen en tovenaars spelen een belangrijke rol. Naast alle grote verschillen tussen beide verhalen zal het de lezer niet ontgaan, dat ‘de Elfsteen’ is geschreven door een bioloog.

Productspecificaties

Auteur(s)
Ben Bokhout
Taal
Nederlands
Categorie
NUR Code
334
Uitgavejaar
2019
Afmetingen
241x170x43 mm
Gewicht
1310 gram
ISBN10
9463455876
ISBN13
9789463455879