image of De gelukkige organisatie

De gelukkige organisatie

Door Raymon Geurts
Nederlands | Paperback | 2019  

1-2 werkdagen

€ 29,50

Samenvatting

Hoe creëren we welzijn en geluk voor velen in plaats van welvaart voor enkelen? Hoe worden bestaande organisaties toekomstbestendig en betekenisvol? Hoe zorgt betekenis voor een wendbare organisatie? Welk leiderschap is nodig om betekenis en échte zelfsturing van medewerkers centraal te stellen? Wat vraagt dit van de bestuurlijke elite in organisaties? Deze indringende en actuele vragen over organisatieontwikkeling vormen de grondslag van dit boek.

Ontwikkeling doet zich niet voor in vaste fasen, maar het helpt als je weet waar je je als organisatie en persoonlijk bevindt in het proces en wat de volgende stap kan zijn. Dit inzicht biedt dit boek. Beschouw het als een gids om bestaande organisaties (weer) vanuit betekenis te ontwikkelen en de maatschappelijke impact te vergroten.

'De gelukkige organisatie' is ontstaan uit vele ervaringen – zowel successen als butsen en kneuzingen – die je hopelijk inspireren om een eigen weg in te slaan.

Raymon Geurts is een veel gevraagd spreker, founder van adviesbureau Berckeley Square en co-founder van netwerkorganisatie Happy Companies.

Productspecificaties

Auteur(s)
Raymon Geurts
Taal
Nederlands
NUR Code
801
Uitgavejaar
2019
Afmetingen
241x171x15 mm
Gewicht
504 gram
Druk
1
ISBN10
9462763593
ISBN13
9789462763593