image of De geometrie van de schepping deel 2

De geometrie van de schepping deel 2

Door Melchizedek Drunvalo
Nederlands | Paperback | 2019  

Voor 22:00 besteld, morgen in huis

€ 24,95

Samenvatting

Het heilige Geometrie van de Schepping patroon, de primaire generator van elke fysieke vorm, wordt in dit tweede deel nog verder en dieper uitgewerkt. Van de piramides en mysteries van Egypte tot het nieuwe ras van de Indigo kinderen. Drunvalo presenteert de heilige geometrie van de Realiteit en de subtiele energieën die onze wereld vormen.

In dit tweede deel, deelt Drunvalo voor de eerste keer ooit, de instructies voor de Mer-Ka-Ba meditatie. Deze meditatie is de sleutel tot de volgende dimensie.

Andere onderwerpen die in deel twee aan bod komen zijn: Het ontvouwen van het Derde Informatie Systeem; de Mysteries van Wederopstanding; Egyptische tantra, Sexuele Energy en het Orgasme; het gebruik van de Mer-Ka-Ba; de Siddhi’s of Psychische Krachten; Toeval, Gedachte en Manifestatie; Leven met je Hogere Zelf; Het Lucifer Experiment en de Creatie van Dualiteit; Overleven in de Vierde Dimensie; De Nieuwe Kinderen.

Omhels de ontwikkelde visie en het begrip dat Drunvalo aanbiedt aan de wereld. Het wemelt van toeval, wonderen floreren en verbazingwekkende verhalen over ontravelde mysteries ontstaan als de auteur de Aloude Geheimen van de Geometrie van de Schepping onderzoekt.

Productspecificaties

Auteur(s)
Melchizedek Drunvalo
Taal
Nederlands
Vertaler
Yvonne Schaap
NUR Code
728
Uitgavejaar
2019
Afmetingen
231x151x20 mm
Gewicht
532 gram
Druk
7
ISBN10
9463310037
ISBN13
9789463310031