image of De logica van geluk

De logica van geluk

Door Mo Gawdat
Nederlands | Paperback | 2017  

Voor 22:00 besteld, morgen in huis

€ 20,-

Samenvatting

Hij was gezond, extreem rijk en succesvol, maar Mo Gawdat voelde zich diep ongelukkig. De huidige Chief Business Officer van de futuristische 'dromenfabriek' Google [X] besloot het fenomeen van gelukservaring te benaderen als een ingenieur: onderzoek de bewijsbare feiten en pas een analytische logica toe. Hij stelde zichzelf ten doel om een geluksformule te vinden die keer op keer zou kunnen worden toegepast op ieders leven, met geluk als voorspelbaar resultaat - telkens weer. 

Mo's zoektocht naar geluk kreeg een onverwachte wending toen zijn 21-jarige zoon Ali plotseling overleed. Zijn jarenlange onderzoek zou hem en zijn familie redden van de totale wanhoop. En tijdens de verwerking van dit grote verlies vond Mo een nieuwe missie: hij zou zijn bevindingen delen met de hele wereld om zo veel mogelijk mensen te helpen gelukkiger te worden.  

Zijn statement is duidelijk: ongeacht de hindernissen op ons pad, de lasten die we met ons meedragen en de beproevingen die we doorstaan, bezit ieder van ons het vermogen om gelukkig te zijn met het bestaan zoals het is. Hoe hij tot die overtuiging komt, lees je in dit positieve en optimistische boek.

Doel van de auteur: 10 miljoen mensen gelukkig maken met dit boek.

Kijk de stand op www.solveforhappy.com

Productspecificaties

Auteur(s)
Mo Gawdat
Redacteur(s)
Katja Hunfeld
Taal
Nederlands
NUR Code
740
Uitgavejaar
2017
Afmetingen
216x135x36 mm
Gewicht
531 gram
ISBN10
9492037653
ISBN13
9789492037657