image of De winstadviseur

De winstadviseur

Door Femke Hogema
Nederlands | Paperback | 2018  

Voor 21:00 besteld, morgen in huis

€ 29,99

Samenvatting

De financiële sector ondergaat grote veranderingen. Cloud software, robotic accounting en andere ontwikkelingen nemen een groot deel van het werk van boekhouders, accountants en fiscalisten over. Wil je als financieel professional in de nabije toekomst relevant blijven voor je klanten, dan moet je waarde toevoegen en werken aan de nieuwe invulling van jouw rol: wordt winstadviseur en help ondernemers winst te maken.

In dit boek toont bestsellerauteur, spreker en toptrainer Femke Hogema je concrete methoden en technieken om winstadviseur te worden. Help je klanten een financieel gezond en winstgevend bedrijf op te bouwen. Ze leert je afscheid te nemen van het uurtje-factuurtjemodel, zodat je klanten je gaan betalen voor de waarde die je levert.

  • Een wake-upcall voor elke financieel professional van de toekomst.
  • Een praktisch en toegankelijk boek voor boekhouders, accountants en andere financiële specialisten die meer waarde willen bieden aan hun klanten.
  • Van de auteur van de bestseller Financiën voor zzp'ers (6e editie nu leverbaar - 12.000 exemplaren verkocht) en coauteur van Profit First.

Trefwoorden: Financiën professional winstadviseur winst ondernemers boekhouder accountant fiscalist Profit First Financiën voor zzp'ers Femke Hogema

Productspecificaties

Auteur(s)
Femke Hogema
Taal
Nederlands
NUR Code
801
Uitgavejaar
2018
Afmetingen
236x158x21 mm
Gewicht
487 gram
Druk
1
ISBN10
9089654097
ISBN13
9789089654090