image of Druk zijn is een keuze

Druk zijn is een keuze

Door Yvette Vermeulen
Nederlands | Paperback | 2019  

Voor 22:00 besteld, morgen in huis

€ 20,-

Samenvatting

Wil jij ook meer tijd overhouden voor datgene wat er écht toe doet en waarvan je écht gelukkig wordt? Wil je meer focus voor het groeien van je business? Wil jij minder chaos en meer rust in je hoofd? In dit boek leer je stap voor stap alles over productiviteit, timemanagement, balans en het creëren van je mooiste leven.

Met de VRIJHEID-methode in dit boek, kom je erachter hoe jij jouw mooiste leven leeft en hoe je dit omzet in concrete acties, die leiden naar meer focus, productiviteit en balans. Speciaal voor vrouwelijke ondernemers en vrouwen met een druk leven die op zoek zijn naar meer tijd, meer focus en meer rust.

Vrouwen die dromen over een succesvol bedrijf en een gelukkig leven, hebben nou eenmaal te maken met andere obstakels dan mannen. Vrouwen zijn gevoeliger, intuïtiever, zorgzamer en socialer als het gaat om hun bedrijf en het behalen van succes. En daar kun jij van profiteren.

Ben jij ook op zoek naar de succesfactoren om jouw bedrijf en jouw privéleven met elkaar te combineren, op een manier die bij je past en waarbij je niet constant energieloos en met een hoofd vol chaos rondloopt? Het stappenplan in dit boek helpt je hierbij.

Ook lees je succesverhalen van o.a. Charlotte van 't Wout, Margriet Spijksma, Zarayda Groenhart, Charlotte de Jong, Janne Schuijn, Ria Kaashoek, Marije de Haas en Hugo Bakker. Ze spreken openhartig over hun succes en hoe ze hun tijd zo indelen dat ze alles in hun bedrijf stoppen, maar ook tijd overhouden voor datgene wat er écht toe doet.

OVER DE AUTEUR:

Yvette Vermeulen-vanTeulingen is eigenaar van Simple Organizing en helpt vrouwen om meer tijd te creëren om datgene te kunnen doen waar ze het meest van houden. Ze is een ontzettende fanaat als het gaat om plannen en organiseren. Door structuur en focus aan te brengen, zorgt Yvette voor balans bij haar klanten, zodat ze meer tijd overhouden. Structuur, organiseren en efficiency, daar wordt ze blijvan.

RECENSIE:

Wij vrouwen hebben het 'druk' en maken ons vooral vaak'druk'.Yvette laat in dit boek zien dat het écht anders kan. Ze motiveert je met tips over mindset, plannen en succesgewoonten. Ik gun elke ondernemende vrouw volledige vrijheid Dit boek llevert handvatten om het te bereiken.

Ellen Borst - Succes Academy

Productspecificaties

Auteur(s)
Yvette Vermeulen
Taal
Nederlands
Categorie
NUR Code
600
Uitgavejaar
2019
Afmetingen
211x148x18 mm
Gewicht
367 gram
Druk
1
ISBN10
9492926733
ISBN13
9789492926739