image of Edison

Edison

Door Torben Kuhlmann
Nederlands | Hardcover | 2018  

Samenvatting

Torben Kuhlmanns derde muizenavontuur!

Peter is een nieuwsgierige muis die hoort over een gezonken muizenschat. Samen met een muizenprofessor is hij vastbesloten de schat terug te vinden. En dan doen ze een ontdekking die zowel mens als muis voor altijd in een ander licht zal zetten!

Torbens neemt je vanuit zijn grote passie voor science-fiction en avontuur deze keer mee naar de diepte van de zee. Dit geeft talloze adembenemend mooie beelden.

• De illustraties zitten vol verwijzingen naar 'Lindbergh' en 'Armstrong'

• Spannend verhaal met achterin extra feiten over de uitvinding van de elektrische lamp

Productspecificaties

Auteur(s)
Torben Kuhlmann
Taal
Nederlands
NUR Code
274
Uitgavejaar
2018
Afmetingen
288x221x16 mm
Gewicht
720 gram
ISBN10
9051166516
ISBN13
9789051166514

Reviews

Ingrid Poisson

op 16-10-2018
Vanaf het eerste boek dat ik te lezen kreeg van Torben Kuhlmann ben ik fan van deze auteur/illustrator. Torben maakt onvoorstelbaar mooie tekeningen en werkt alles tot in de kleinste puntjes af. Door deze finesse maakt hij ieder prentenboek dan ook tot een waar meesterwerk. De jeugdboeken in mijn kast mag iedereen lezen maar de boeken van Torben Kuhlmann staan op de bovenste plank zodat kinderhandjes er niet aan kunnen en als ze ze willen lezen, zal ik ze wel zelf vasthouden. Normaal geef ik zelfs mijn kinderboeken weg aan familie of vrienden maar deze koester ik voor mezelf. Oké, genoeg gezeverd… Met Edison heeft de auteur weer een prachtverhaal over een opmerkelijk man aan het papier toevertrouwd. Weliswaar in het muizenwereldje maar Torben geeft steeds als toemaatje het ware verhaal achter de uitvinder of ontdekkingsreiziger waar het verhaal rond draait. Edison is een musthave voor zowel meisjes als jongens. Een avonturenverhaal dat menig hart zal beroeren en een spannend verhaal met achterin extra feiten over de uitvinding van de elektrische lamp. Dit nieuwe kunstwerk van Torben Kuhlmann betovert alle lezers van 6 tot 100+ jaar!

Schrijf zelf een review

Om een review te schrijven dien je ingelogd te zijn.
Klik hier om je aan te melden.