image of Een dubbele dosis rijkdom

Een dubbele dosis rijkdom

Door Jaap Wortel
Nederlands | Paperback | 2018  

1-2 werkdagen

€ 15,45

Samenvatting

Anne, 15 jaar, gaat op een dag naar de bibliotheek en vindt daar een klein, zwart boekje, dat tussen de andere boeken is verstopt. Als ze het pakt en bekijkt, heeft het een vreemde aantrekkingskracht op haar. Ze voelt dat ze het moet lezen en neemt het stiekem mee naar huis.

Thuis leest Anne het eerste deel. Ze komt erachter dat het boekje geschreven is door een koning in de geheime wereld, die een mysterieus verhaal vertelt. Tijdens het lezen raakt Anne steeds meer in de ban van wat de koning schrijft.

Eerder in de bibliotheek kwam ze Kasper tegen. Hij komt na de zomervakantie bij haar op school en ze vinden elkaar erg aardig. Ze spreken in de vakantie regelmatig met elkaar af. Kasper ziet bij Anne thuis het zwarte boekje. Hij krijgt daar een onverklaarbaar, onheilspellend gevoel bij.

Via het boekje komt Anne in de geheime wereld van de koning terecht. Kasper zet, samen met zijn klasgenootje Rebecca, alles op alles om haar te redden. Dit is het begin van een zeer gevaarlijk avontuur.

Kunnen ze de koning verslaan, of zijn ze te laat om Anne te helpen? Uit onverwachte hoek krijgen Kasper en Rebecca hulp, maar komt die hulp op tijd?

Productspecificaties

Auteur(s)
Jaap Wortel
Redacteur(s)
Jan Meints
Taal
Nederlands
NUR Code
336
Uitgavejaar
2018
Afmetingen
211x149x25 mm
Gewicht
431 gram
Druk
1
ISBN10
9079859931
ISBN13
9789079859931