image of Een onstuitbaar verlangen

Een onstuitbaar verlangen

Door Joan Slagers
Nederlands | Paperback | 2019  

1-2 werkdagen

€ 24,95

Samenvatting

Waarom gaan we voortdurend relaties aan? Waar komt toch dat onstuitbare verlangen vandaan om ons steeds weer met een ander te willen verbinden?

Dit boek laat zijn licht schijnen op de bron van dit verlangen, en op de invloed van de ziel op onze relaties. We ontvangen in onze alledaagse situaties voortdurend aanwijzingen van de ziel om naar de grote Eenheid toe te groeien.

Het mannelijke en vrouwelijke vormen samen deze Eenheid, maar we voelen deze Eenheid in onze relaties vaak niet. We worstelen heel wat af, omdat ons ego de overhand heeft op ons innerlijk verlangen. Daardoor slaan we de plank nogal eens mis. Wanneer we hiernaar kijken door de ogen van de ziel groeien onze inzichten en groeit ook onze liefde voor de ander.

Joan Slagers is psychosociaal therapeute, evolutiecoach en mindfullnesstrainster. Ze heeft een praktijk voor relatieconsulten en coachingsgesprekken, en geeft al vele jaren lezingen, workshops en cursussen over bewustwording en zingeving, de mechanismen van de ziel, relaties en het mannelijke en vrouwelijke.

www.praktijkwholeness.nl

Productspecificaties

Auteur(s)
Joan Slagers
Taal
Nederlands
NUR Code
728
Uitgavejaar
2019
Afmetingen
226x157x22 mm
Gewicht
480 gram
Druk
1
ISBN10
9085750792
ISBN13
9789085750796