image of Eet beter in 28 dagen met huisarts Tamara de Weijer

Eet beter in 28 dagen met huisarts Tamara de Weijer

1-2 werkdagen

€ 21,99

Samenvatting

In Eet beter onderstreept huisarts Tamara de Weijer het belang van gezond eten, beweging en ontspanning. Het effect van een goede leefstijl op onze gezondheid is groot en iedereen kan hiermee aan de slag. Geen pillen, maar paprika dus!

Dat mensen met overgewicht baat hebben bij een bepaald dieet weten de meesten van ons wel. Maar ook veel andere chronische aandoeningen, zoals bijvoorbeeld diabetes type 2, kunnen ingeperkt worden met een gezonde leefstijl. In veel gevallen kan medicijngebruik omlaag of zelfs helemaal achterwege gelaten worden. Dat is mooi, maar de vraag ‘Wat is gezond?’ lijkt met al die tegenstrijdige diëten wel lastig te beantwoorden. Huisarts Tamara de Weijer laat zien dat het toch simpel kan zijn: met de focus op groenten en fruit begin je goed op de weg naar beter.

Boordevol toepasbare informatie voor elke dag, en vooral heel veel snelle, makkelijke en lekkere recepten en weekmenu's. Een onmisbare tool voor alle Nederlanders, zeker ook voor artsen en zorgprofessionals.

Tamara de Weijer is naast huisarts ook voorzitter van Stichting Arts en Leefstijl en bekend van de tv-programma's Dokters van Morgen en RTL Late Night.

Productspecificaties

Auteur(s)
Tamara de Weijer, Tessy van den Boom, Maaike de Vries
Taal
Nederlands
Categorie
NUR Code
443
Uitgavejaar
2018
Afmetingen
246x193x19 mm
Gewicht
723 gram
Druk
1
ISBN10
9021568993
ISBN13
9789021568997