wij doneren €2.70

Ertoe doen

Door: Ron van Es

Ertoe doen, de cirkel van betekenisvol leven is een boek dat je brengt bij het weten, diep van binnen, dat het leven waardevol genoeg is om er alles uit te willen halen. Wanneer je leeft vanuit dat besef wordt dat ook zichtbaar. Met wat jij hebt te bieden vind je zo je weg in leven en werk. Dit boek is een gids op die reis en helpt je bewust de keuzes te maken die je leven betekenis geven, die impact hebben op jou en je omgeving. Het inspireert tot een leven vanuit compassie waaraan jij je eigen invulling kan geven. Ron van Es is psychosyntheticus en founder van School for Purpose Leadership. Eerder maakte hij films en televisiepro­gramma’s met thema’s als cultuur, samenleving en zingeving. “Schrijven, spreken, filmen – het zijn de tools waarmee ik heb leren werken. In het theater, als regisseur bij televisie, als coach in verschillende omstandigheden in projecten en organisaties. Het liefst die steen in een vijver gooien, samen cirkelen om een gedachte, het stellen van een onmogelijke, toch mogelijke vraag. Stiltes laten vallen en maar zien wat er van komt. Kijken naar de lijnen vanuit het verleden, naar het nu, en vooral naar waarheen het leidt in een toekomst. Dat kan in een groep, omdat daar de dynamiek zo belangrijk is en zoveel geeft, of in een persoonlijk gesprek omdat daar de pijn van het leiderschap beter zichtbaar wordt. Het kan in het geven van een lezing aan de hand van mijn boeken of in een bestuurskamer waar er geen eenvoudige vragen zijn met betrekking tot de betekenis van het werk en het leven... de zoektocht naar antwoorden.”


Nederlands | 9789491835131 | Paperback | 2020


€ 25,00

Voor 22:00 besteld, morgen in huis
wij doneren: € 2,70

Productspecificaties

Auteur(s)Ron van Es
TaalNederlands
Categorie
NUR Code801
Uitgavejaar2020
Afmetingen148x210 x17 mm
Gewicht380.00
Druk
ISBN9789491835131

Reviews


Fijn om te lezen. Een variatie van vertellingen die rondom 'betekenisvol leven' zweven, het thema steeds net anders aanraken en tot leven brengen. Ron verbindt verhalen en uitspraken met ervaringen en reikt de lezer de inspiratie en de opstap naar inzicht om een eigen weg te kiezen.
16 Feb, 2020

Met interesse, nee met fascinatie lees ik dit boek. Een aaneenschakeling van verhalen. Ron als meesterlijke verhalenverteller. Het ene verhaal raakt vandaag en het andere raakt je morgen. Een boek om dus in je buurt te laten liggen en af en toe te herlezen.
11 Feb, 2020

Mijn exemplaar staat vol omcirkelingen en aantekeningen, ik heb er zelfs stukjes uit gekopieerd. Een doe-boek omdat het een appèl doet op reflecteren, verbanden leggen, in actie komen. Lees het in stukjes, er zit zoveel in!

Schrijf een review