image of Ervaar Ghana

Ervaar Ghana

Door Eva van Dijk
Nederlands | Paperback | 2011  

Niet beschikbaar

€ 21,50

Samenvatting

Het Nederlandstalige standaardwerk over de West-Afrikaanse cultuur en Ghana, is wegens succes nu al toe aan een tweede druk en inmiddels verfilmd. Deze roman annex reisgids vertelt hoe het werkt in West-Afrika aan de hand van culturele achtergrondinformatie, reisverhalen, tips en sfeervolle kleurenfoto’s. Daarnaast wijst deze reisgids de weg naar bijzondere, vaak kleinschalige, bestemmingen in Ghana die het verdienen door de reiziger gevonden te worden. Dit boek is voor iedereen die naar Ghana reist, én voor thuisblijvers! Het boek werd door de Nederlandse reisboekhandels genomineerd voor de titel ‘Beste Nederlandstalige reisgids’.

Voor wie...

- ...een roman wil lezen over Afrikaanse cultuur

- ...van reizen houdt en nog niet in Ghana is geweest

- ...Afrika wil leren kennen, gevorderd of als beginner

- ...iedereen die binnenkort naar Ghana vertrekt

- ...de thuisblijver die ook Ghana wil beleven

- ...met een leuk cadeau armoede wil bestrijden

Deze reis- en cultuurgids is als een reisgenoot. Waarmee je voorpret hebt en plannen maakt. Een vraagbaak onderweg en een geheugen vol gemeenschappelijke herinneringen. Ervaar Ghana! Waar doe je dat? Wat betekent alles wat je ziet en opvalt?

- 40 ecobestemmingen,

- 100 praktische tips

- Woordenlijst in 4 talen

- 400 pagina's,

- 12x17 cm, stevig gebonden

- Vol kleurenfoto's

- Nederlandstalig

- Inclusief website met actuele gegevens

Bij deze reis- en cultuurgids hoort een (gratis) website: www.ghana-verkeersbureau.nl met actuele praktische info zoals telefoonnummers, emailadressen etc. Het boek zelf heeft hierdoor een lange houdbaarheid. Daarnaast verschijnt begin 2011 een DVD met daarop de film ‘Ervaar Ghana’ die op de televisie is uitgezonden. De opbrengst van deze reisgids Ghana komt ten goede aan eco-bestemmingen in Ghana. Om deze reden is Ervaar Ghana de meest eerlijke reisgids die er bestaat.

De uitvoering van Ervaar Ghana is hoogwaardig. Er is gekozen voor een handzaam formaat (12x17 cm) met een stevige, dubbele omslag. Op de uitklapflappen staat onder andere een overzichtelijke kaart met de 40 aanbevolen bestemmingen. Veel aandacht is besteed aan het selecteren van sprekende foto’s en een papiersoort waarop deze foto’s mooi uitkomen (FSC-keurmerk).

Productspecificaties

Auteur(s)
Eva van Dijk, G.H.P.J. van Heusden
Taal
Nederlands
Categorie
NUR Code
516
Uitgavejaar
2011
Afmetingen
171x122x20 mm
Gewicht
406 gram
ISBN10
9080963038
ISBN13
9789080963030

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit boek.

Schrijf als eerste een review

Om een review te schrijven dien je ingelogd te zijn.
Klik hier om je aan te melden.

Andere mensen kochten ook