image of Experttips voor Financieel Succesvol Ondernemen

Experttips voor Financieel Succesvol Ondernemen

Door Monica ten Hoove
Nederlands | Paperback | 2019  

Voor 22:00 besteld, morgen in huis

€ 20,-

Samenvatting

Als ondernemer wil je een goede omzet. Maar financieel succesvol ondernemen is meer dan alleen veel omzet maken. Werk je hard, maar zie je dat niet (altijd) terug op je bankrekening? Ging je voor vrijheid, maar word je nu beperkt door je financiële situatie, of doordat je veel werkt? Dan is dit boek voor jou.

Financieel succesvol ondernemen draait om je winst en die wil je realiseren door slim te ondernemen. Daarbij is het niet nodig al je tijd in je bedrijf te stoppen. Er is meer in het leven. De 50 praktische tips in dit boek helpen je hierbij en geven je tools waarmee je meteen aan de slag kunt.

Met de MILJOEN-methode helpt Monica je niet alleen slim en relaxed te ondernemen, maar daardoor ook je winst te verhogen. En hiervoor hoef je geen miljoen te verdienen, of op je bankrekening te hebben. Monica geeft je handige tips over alle zaken die invloed hebben op jouw financiële succes.

Je vindt in dit boek geen tips om snel rijk te worden. Wel leer je hoe makkelijk je resultaat behaalt en hoe je van daaruit verder bouwt. Want iedere ondernemer verdient financiële rust.

Inclusief extra informatie, templates en opdrachten

OVER DE AUTEUR:

Monica ten Hoove is financieel expert en eigenaar van Cijfers & Centen. Haar missie is dat iedereen financiële rust verdient. Ze geeft 1-op-1-coaching, traint groepen en is expert in online trainingen over geld. Dit doet ze voor verschillende doelgroepen, onder verschillende labels.

RECENSIE:

‘Dit boek is echt een aanrader voor iedere ondernemer die financiële rust wil ervaren. Op een heldere manier laat Monica je zien hoe je stapsgewijs je financiële situatie kunt verbeteren.’ Ina Meijer van Rhee - Coach, trainer, therapeut en spreker

Productspecificaties

Auteur(s)
Monica ten Hoove
Taal
Nederlands
Categorie
NUR Code
600
Uitgavejaar
2019
Afmetingen
202x167x18 mm
Gewicht
321 gram
Druk
1
ISBN10
9492926458
ISBN13
9789492926456